Maak kennis met ons

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties voor de MKB-er. Hierin begeleiden wij onze klant om van idee tot realisatie te komen. In dit proces willen wij naast het leveren van een mooie product ook vooral een stabiel en betrouwbare partner zijn.

Wij werken volgens een vaste werkwijze. We zetten eerste jouw idee om in een mooi ontwerp. Dit biedt jou de mogelijkheid om tijdig inzicht te krijgen in wat er uiteindelijk gerealiseerd wordt. Technisch gezien bouwen wij veel van onze applicaties op een krachtige Symfony API zodat deze eenvoudig te gebruiken is voor een webapplicatie, native mobile app en ook gebruikt kan worden door derden.

Vrijwel elke webapplicatie wordt standaard responsive opgeleverd waarbij we ons ook aandachtig richten op de mobiele gebruiker (mobile first). Zo is een applicatie standaard te gebruiken op mobiel, tablet en desktop en wordt de applicatie zeer nauwkeurig gemaakt volgens het ontwerp. Alles wat we maken moet strak zijn en ook logo's en iconen worden daarom pixel perfect opgeleverd.

Naast webapplicaties doen wij ook diverse ontwerpopdrachten zoals het realiseren van een logo of zelfs een gehele huisstijl.

Samenwerken?

Interesse om met ons samen te werken? Vraag vrijblijvend een offerte aan.